De wervingsprocedure voor Social Work studenten voor het schooljaar 2024/2025 is afgerond.

Leren doe je het beste in de praktijk. Daarom biedt JbOV stageplaatsen aan derdejaars HBO-studenten Social Work die het profiel Jeugd volgen. Soms hebben we ook plek voor studenten gedragswetenschappen (informeer naar de mogelijkheden via werkenbij@jbov.nl). Voor MBO-studenten is er helaas geen mogelijkheid om stage te lopen binnen onze organisatie.

De wervingsprocedure voor Social Work studenten voor het schooljaar 2024/2025 is inmiddels afgerond. Voor dit schooljaar zijn we dus voorzien. 

In januari 2025 zal de wervingsprocedure voor het schooljaar 2025/2026 worden opgestart.

Wil je niet zo lang wachten met solliciteren naar een stageplek voor het schooljaar 2025/2026 en voldoe je aan de voorwaarden (derdejaars student Social Work met focus op jeugd én gedurende 10 maanden voor 32 uur per week beschikbaar)? Dan kan je ook nu alvast je motivatie en CV insturen. Deze sollicitatie zal echter niet eerder in behandeling worden genomen dan aan het begin van 2025.

Let op: vermeld duidelijk in je brief of je interesse hebt in een stageplek binnen de jeugdbescherming of jeugdreclassering én geef aan naar welke locatie jouw voorkeur uitgaat (Zwolle of Hengelo).

Ontdek de Wereld van Jeugdbescherming en Jeugdreclassering!

Hier bij JbOV bieden we stagiaires van Hogeschool Saxion, Hogeschool Windesheim en Hogeschool Viaa de kans om veel praktijkervaring op te doen. Als derdejaarsstudent Social Work met een focus op Jeugd, sta jij al met één been in de praktijk! Dit werk vraagt om mensen die stevig in hun schoenen staan, die gepassioneerd zijn en klaar zijn om bij te dragen aan een betere toekomst voor de jeugd. En je inzet wordt beloond! Stagiaires ontvangen een stagevergoeding conform de CAO Jeugdzorg. Voor een stage bij JbOV ben jij 10 maanden beschikbaar van september tot juni van een schooljaar. Je loopt 32 uur per week stage.

Heb jij de kennis en expertise om een jong leven te laten bloeien en groeien?

Leren hoe je een superheld voor iemand kan worden?

Bij JbOV hebben we een aantal
geweldige stageplaatsen.

Een uniek kijkje in de keuken van jeugdbescherming Overijssel!